dilluns, 6 de febrer del 2012

Roda 7 – La Cabra 2: Tarda nefasta de diumenge.

Doncs amb aquest resultat no es pot dir gaire res.

Com a molt recalcar que tot i la pallissa rebuda la Cabra va fer una molt digne primera part amb bones ocasions i amb un àrbitre que va perjudicar clarament els interessos de la Cabra, amb l’expulsió més que rigorosa d’en Calm i amb una falta inexistent que va suposar el primer gol dels rodencs.

Es va arribar a la mitja part amb un 2 a 1 en contra (després d’un gran gol d’en Martí) i amb ganes de remuntar a la segona. I tot i els esforços als primers minuts de la segona part amb un bon joc, ens van ferir de mort amb el 3 a 1 a pilota parada i amb el 4 a 1 just després de tenir una ocasió claríssima per ajustar el marcador i fer el 3 a 2.

A partir d’aquí ens van venir tots els mals, possessió llarguíssima del Roda que ens feia córrer fins a l’extenuació i pluja de gols de l’equip contrari fins a fer-nos un mambo. El segon gol nostre doncs només era testimonial.

Esperem que aquests últims resultats no minvin la moral d’un equip que no ha començat bé el 2012 i que puguem disputar els partits tal i com veníem fent a principi de temporada.

Després del partit, una petita comitiva va anar a refugiar-se del fred amb un bon pamtomàquet en un bar clàssic de l’altre banda del riu, el matxaquitos que feia alegrar una mica els jugadors gràcies a les seves alites de pollastre.

Sort i ànims a tota la comunitat cabrenca que passa per uns moments durs però que segur que aixecarem el cap amb les nostres ganes i alegria habituals.