dilluns, 16 de gener del 2012

La Cabra 0 –Vinyoles 2: La Cabra en hores baixes.

No corren bons temps per l’esplanada de Granollers de la Plana. I és que el nostre estimat estadi ha deixat de ser un feu inexpugnable per esdevenir una autèntica ganga pels equips que ens visiten. D’aquesta manera va aprofitar-se el Vinyoles de la innocència de la Cabra. Els va servir solament està ben posadets al camp per frenar les envestides poc eficaces de la Cabra i esperar a transformar les seves dues o tres ocasions per endur-se els 3 punts.

A vegades és així de simple, ja que el què es va veure el camp eren uns jugadors de la Cabra més dotats tècnicament i oferint un millor futbol durant molta estona de partit però sense l’arribada suficient a porteria (noves xarxes per cert, que de moment només estrenen els rivals) per endur-se el partit.

Conclusió final doncs: toc d’atenció per encarar el què queda de lliga amb les màximes garanties i a pensar en el següent partit diumenge vinent al complicat estadi de Montesquiu.

Al final del partit la cosa es va allargar al bart de l’Enric, i és que tot i la derrota hi ha coses que no canvien, com són els grans moments que ens brinda el nostre heroi local, delitant-nos amb les seves anècdotes recents com ara l’adquisició d’una màquina de arretratar per 130 euros i que no sabrà mai com funciona. Gràcies Enric

Endavant les atxes!