dilluns, 9 de gener del 2012

La Cabra 1- Sant Julià 4: Els torrons passen factura

Partit no gaire ben jugat per part de la Cabra tot i tenir possibilitats fins al final d’empatar el partit. I és que la Cabra va jugar el partit bastant endarrerit i va ajudar a que el Sant Julià pogués avançar línees i acostar-se a la nostra porteria tot i que amb ocasions no molt clares. Va ser així doncs, com en una falta molt ben picada per un jugador de l’altre equip van poder avançar-se abans de la mitja part.
Però la Cabra va sortir decidida a la segona part amb més alegria al joc i arribant amb perill a la porteria contrària fins aconseguir el gol de l’empat gràcies a un gol del reaparegut Gil Vall.
A partir d’aquí el partit podia decantar-se en qualsevol dels dos equips i va ser així com es va tornar a avançar el Sant Julià gràcies a un clar penal en la defensa d’una pilota penjada a pilota parada.
Passaven els minuts i la Cabra perdia forces per la falta de profunditat de banqueta i per les grans ingestes de menjar i beure de les festes de Nadal. I és que això si que ho tenim, podem afirmar categòricament que som uns fanàtics del canelons, uns apassionats dels escamarlans i uns admiradors del Déu Bacus, el Déu del vi.
Tot i així, varem tenir dues ocasions molt clares per empatar el partit, sobretot una de meva (Eloi) d’imperdonable.
Finalment, i ja al temps de descompte el Sant Julià va poder fer dos gols al contraatac.

Final del partit i sense gaires ganes de passar una estona al bart de l’Enric, ja que aquesta vegada la dutxa era d’aigua freda i va fer que molts jugadors anessin directe a casa. Tot i això, hem d’encarar el 2012 amb la màxima il·lusió possible per disputar tota la segona volta en plenes facultats.

Salut i endavant les atxes!