dilluns, 13 de febrer del 2012

La Cabra 1 – Ripoll 3: Aixins què hem de fer?!

Partit igualat al municipal de la Cabra i nova derrota d’un equip que no aixeca cap. I és que tot i la igualtat durant els 90 minuts el partit es va decidir per la mala sort (sobretot en el segon gol) i per la incapacitat mental, física i sensorial del senyor àrbitre del partit. I és que es van reclamar 3 penals per mans a dintre l’àrea que el senyor en qüestió no va voler xiular, veure, discutir o plantejar-s’ho.

Per altra banda, val a dir que tampoc va ser un partit brillant dels cabrencs i que es va arribar en poques ocasions a l’àrea rival en un partit fred, amb vent i poques idees.

Per tant, una altra derrota al sarró i ja en van unes quantes. Descans la setmana vinent per l’acumulació de partits (o per no veure jugadors de futbol amb els ulls i les ungles pintades de senyoretes, un autèntic espectacle deplorable d’anys anteriors) i a lluitar de nou per sortir d’aquesta mala ratxa que ens guia cap als últims llocs de la classificació.

Després del partit, molt fred al bart de l’Enric i una simple cervesa de temps (el temps es mesura amb cerveses) i dissolució de la companyia del tercer temps més d’hora de l’habitual. No patiu que vindran altres temps…

Endavant les atxes!