diumenge, 12 de desembre del 2010

UNA DERROTA QUE FA MAL

La cabra va perdre ahir un partit que no hauria d’haver perdut mai de la vida. Sobre el paper havíem d’haver guanyat, i vist els primers 20 minuts, per golejada a més a més. Però com sempre, un mateix és el seu pitjor enemic i ens vàrem deixar guanyar. Horrible.

Em resulta molt complicat explicar el partit d’ahir davant del Vinyoles. La ràbia i la impotència no sols del marcador, sinó també pel joc donat, couent molt encara. Després d’uns molt bons primers 20 minuts amb jugades d’atac, arribades, control de pilota i superioritat total, La Cabra es va anar apagant, apagant, fins ser un equip irreconeixible. No hi havia caràcter, més aviat poques ganes i la fortuna no ens acompanyava. El Vinyoles, per contra, cada cop es sentia més còmode al nostre camp, i ens començava a causar perill. També, com a equip, hi anava molt més que nosaltres... i ja sabem què suposa això a Tercera Regional; marcar la diferència! El seu primer gol va arribar de córner i ens va deixar a tots esturats. Ja fins als inicis de la segona part, La Cabra no va contrarrestar aquest resultat amb un gol d’en Sergi (també de remat a un córner, aquest cop a favor). Aquí va semblar que hi havia possibilitats de rectificar el mal que s’estava fent... però no va ser així. La Cabra no aportava perill a la porteria contrària, mentre que el Vinyoles sí arribava i molt. A 20 minuts del final, un jugador de l’equip visitant es va quedar sol davant del porter i va marcar el 1-2 definitiu. Quedaven encara minuts per empatar almenys, aquest partit... però ni així. No estic dient que l’equip no ho intentés, perquè estic segur que tothom va fer el què va poder i més ahir, però... no ens sortia res ni lligàvem tres passades seguides. Així, i d’aquesta manera, es va arribar al final d’un partit molt sofert i lleig (des del punt de vista local, clar) al què no vàrem saber fer front. Per sort, la setmana que ve i ha una nova oportunitat de puntuar i de rentar la cara a la imatge donada; coses bones del món del futbol.

Arbitratge:

Deficient. Sovint s’equivocava, xiulava d’oïda i no acabava de conèixer què és un fora de joc. Però en fi, era molt jove i la inexperiència es va notar... esperem que de mica en mica, li agafi més la mà a això d’arbitrar.

En contra :(

-Passats els primers 20 minuts, no es va jugar a res. Un dels pitjors partits que recordo. Un resultat horrible per un partit horrible.

-El caràcter guanyador dels altres partits, no va aparèixer per enlloc. Només hi havia apatia.

-Un altre gol en contra de córner. Ens ho hem de fer mirar.

-No vàrem saber jugar al nostre propi camp i això no pot ser.

A favor :)

-Els primers 20 minuts, del millor que hem vist a nivell de joc de l’equip. Positiu? Poc més a destacar.