dilluns, 6 de desembre del 2010

DERROTA PER LA MÍNIMA

La Cabra no va poder sumar els punts al camp del Sant Quirze, el dissabte passat. Un bon partit per part dels dos equips, igualat, net i molt disputat. Els locals van acabar imposant-se al marcador amb un 3-2 en què, als minuts finals, l’àrbitre va fer perdre els nervis als cabrencs.

Bon partit el del passat dissabte. Molt igualat en tots els sentits i amb els dos equips apostant per un joc directe buscant el gol. Els locals, però, en la primera part el van buscar més que La Cabra i van posar el nostre equip amb molts problemes. Menys en els primers cinc minuts de partit, el Sant Quirze va atacar i fort aconseguint molt de perill i córners a favor. Va ser en dos d’aquests córners, en què van aconseguir els seus dos gols en aquesta primera part. Córners ben picats que venien de jugades de perill que també podien haver acabat en gol... calia arreglar això, i ràpid. Els cabrencs, sols s’acostaven a la porteria rival a través de jugades de contraatac que no acabaven de materialitzar-se en gols. No obstant, en un d’aquests contraatacs, Miki entrava per la seva banda esquerra i feia una passada de la mort a Edu que, al vell mig de l’àrea petita, rematava a plaer la pilota fent pujar així el nostre primer gol. El partit s’igualava i es posava interessant. A la nostra defensa, mentrestant, es seguien tallant pilotes i jugades amb perill, ja ve fos l’Àlex, en Sergi, els dos nostres centrals o el mateix Gabri, que s’estrenava com a porter. Mitja part, i un resultat força interessant.

La segona part va ser igualment disputada i mentre uns buscàvem el gol de l’empat, els altres buscaven el gol de la tranquilitat. Als pocs minuts, els canvis es van anar succeint i les jugades d’atac i contraatac tenien lloc ambdues bandes, però, a diferència de la primera part, La Cabra semblava aportar més perill. Això va quedar palès en la jugada de l’empat on, una pilota llarga des de la defensa, va anar a parar a l’espai on Marc Rovira (en possible fora de joc) va saber definir el seu un contra un amb el porter. Gol de l’empat, en més que possible fora de joc. Aquesta jugada ens costaria cara doncs, a partir de llavors, l’àrbitre semblava no encertar-ne ni una i casualment, escombrava cap a casa. En la següent jugada d’en Marc, que també acabaria en gol, va xiular fora de joc. Llavors en faltes, fores de banda... res, no n’encertava ni una. Va ser llavors, a 10 minuts del final quan, l’extrem dret del Sant Quirze (el millor jugador del seu equip, en la meva modesta opinió), va desbordar la defensa i amb una bona jugada persona, va fer pujar al marcador el definitiu 3-2. A partir d’aquí, l’àrbitre si que va semblar dir “no vull més problemes” i tota jugada de perill de La Cabra, o era fora de joc o els nostres jugadors feien falta, o el què fos... semblava xiular “perill” i pilota pels altres. És trist que un partit tant bonic com el d’ahir, s’embruti per arbitratges com el d’ahir, i més veient que els dos equips feien el possible perquè el fair play s’imposés. Una llàstima. Derrota per la mínima però marxant cap a casa amb el cap ben alt per partit jugat.

Arbitratge:

Sospitós. Durant la primera part, va semblar no tenir masses problemes, però de mica en mica, anava mostrant les seves mancances i sovint s’equivocava amb el què xiulava; fores de banda, fores de joc i faltes. Va semblar voler compensar el segon gol de La Cabra en possible fora de joc, amb decisions a favor dels locals en els minuts finals per evitar complicar-se el partit. Molt i molt sospitós. En els minuts finals, ens va faltar el respecte com a equip, tal qual.

En contra :(

-Veníem d’una victòria, i es volia seguir puntuant. La derrota, malgrat ser per la mínima, no agrada.

A favor :)

-Tot i perdre 2-0, l’equip no es va rendir i va arribar a empatar amb una molt bona segona part molt disputada.