diumenge, 11 d’abril del 2010

LA CABRA FA ELS DEURES

Ahir La Cabra va fer un pas de gegant per mantenir-se en la zona tranquila de la lliga de Tercera Regional. Els cabrencs jugaven al camp del Masies de Roda i es van acabar imposant per un contundent 1-5. Bona mentalitat, jugant a l’atac i efectivitat. Què més es pot demanar?

Només cal veure el dia que ha fet avui, i el que va fer ahir; es nota que l’estiu ja està de camí. Rodolí. En fi... ahir el Sol tocava de valent a tota persona que estigués al camp del Masies. Això no va semblar afectar a La Cabra, que es va imposar al partit amb un contundent resultat. Si bé va sortir adormit, com ja ens sol passar últimament; sols havien passat 10 minuts i l’equip ja perdia per 1-0 gràcies a un bon remat a centrada d’un córner en contra. Ja es començava per darrere el marcador. Ara bé, no ens enganyem, a La Cabra (tal i com ha demostrat aquesta temporada) li va millor anar per darrere del marcador que no pas per davant, i ben aviat va contrarestar el gol amb jugades d’atac i molta arribada. En més de dues, tres i quatre vegades, els cabrencs van encarar portaria sense aconseguir marcar per mala sort. Llavors però, va aparèixer el jugador que fa gols de dos en dos; Marc Rovira. En una rematada de davanter centre nat, va marcar el gol de l’empat. Calia anar pel segon, i així es va fer. Pocs minuts després, Edu engaltava una pilota des de la frontal de l’àrea a ran de pal. Tot i l’estirada del porter, la pilota entrava botant dins la porteria. Sense temps per pensar que s’havia capgirat el marcador, en Marcel xutava des de quasi el mig camp una pilota que entrava per sobre del porter local. En pocs minuts, i degut a l’atac constant de l’equip, no sols s’havia respòs al primer gol en contra, sinó que s’havia marcat 3 gols a favor. Tot i l’opció de fer-ne algun més per falta d’encert en el remat, o pel joc tens i travat d’ambdós equips, o errors arbitrals concrets, es va arribar a la mitja part amb un resultat molt positiu.

Les consignes donades en el descans eren molt clares; el resultat era enganyós i calia anar pel partit marcant més gols (que ja ens coneixem i som capaços del millor... però també del pitjor). La Cabra va sortir tal i com havia acabat la primera part; anant a l’atac. No obstant, el Masies també volia capgirar el partit i la pilota anava d’una banda a un ritme força alt. Això va fer que un jugador local encarés a Tió i aquest, com a bon últim home de la defensa, es va veure obligat a fer-li falta per no deixar-lo marxar sol. Era targeta vermella, però l’arbitrari li va treure la groga (reglament en mà era vermella, però la falta no era contundent ni amb intenció de fer mal). Aquesta groga tindria conseqüències a 5 minuts del final, doncs el nostre capità rebria la segona groga amb la conseqüent expulsió. Els 5 minuts amb un home menys, no afectaria al resultat. Un cop vist com estava el partit, calia marcar el gol de la tranquilitat i amb una bona jugada per la banda, Marc Rovira deixaria una bona pilota per en Dani que creuaria suau el seu xut just perquè el porter local no hi arribés. L’1-4 feia justícia al què s’estava veient, doncs un i altre cops, La Cabra disposava d’ocasions clares per marcar 2 o 3 gols més. En un d’aquests contraatacs, Marc Mulet entraria fins a línia de fons per donar una bona passada de gol a Miqui que marcaria a plaer el definitiu 1-5. A darrere, defensa i porter cabrencs mantenien la porteria a zero tallant jugades, centrades i xuts a boca de canó d’un equip local que no abaixava els braços malgrat el resultat. Amb tots els canvis ja materialitzats durant aquesta segona part per “refrescar” les línies i amb un jugador menys els darrers 5 minuts, l’àrbitre va xiular el final del partit. Bon resultat, bones sensacions, molts gols... i a agafar aire per el derbi de la setmana que ve!

Arbitratge:

Amb alts i baixos. La seva joventut va ser un punt en contra en alguns moments del partit, i algunes indecisions i el no treure targetes grogues clares en certes jugades (d’una i altre banda), va fer que en alguns moments les seves decisions fossin criticades. Com en un penal no xiulat a favor del Masies o una targeta vermella per un jugador de La Cabra que feia una falta al davanter quan era el darrer home de la defensa. Clar que també es pot mencionar un golàs d’en Marc Rovira invalidat al ser xiulada una falta (i no deixar seguir el joc). Però en fi, vist tot el partit, les seves decisions no van influir en el resultat.

A FAVOR :)

-Feia molt de temps que no veiem una golejada a favor de La Cabra.

-Un partit en el que no es va patir pel marcador... totalment inèdit!

-Cinc gols de cinc jugadors diferents, i encara se’n podien haver fet més! Hi ha ocasions i hi ha gol.

-La defensa i el porter es mostra cada cop més segura.

-L’afició, jugadors i lesionats que es va desplaçar amb l’equip; genials!

EN CONTRA :(

-El primer gol sempre ens el marquen en els primers minuts! Es surt una mica adormit, potser.