diumenge, 25 d’abril del 2010

EMPAT MOLT POSITIU

Després d’un partit de córrer i suar molt, La Cabra torna de casa del Borgonyà amb un punt més al empatar 2-2. Un empat importantíssim doncs l’equip notava ja l’alè del Borgonyà a la classificació i, d’aquesta manera, en segueix mantenint les distàncies. També, es suma així el tercer partit consecutiu sense perdre.

Quan avui s’ha arribat al camp del Borgonyà, queia un aiguat al camp que feia preveure el pitjor. Minuts després, ha parat i ha sortit el Sol. I a passar calor! Però millor, perquè així s’ha pogut disfrutar d’un bon partit de futbol en una tarda de diumenge en un camp tant cuidat com aquest. Els dos equips han sortit amb ganes i amb la intenció d’aconseguir els 3 punts, però en els primers minuts La Cabra semblava trobar-se més còmode i disposava de la pilota i bona col·locació. A ran d’això, al quart de joc, en Marc Agramunt ha penjat una pilota al cap d’en Raúl que, amb un bon remat ajustat al pal, ha fet pujar al 0-1 al marcador. Novetat; el nostre equip marcava primer! Per desgràcia, el què ja no és novetat, és que pocs minuts després l’equip local feia el gol de l’empat també a remat de cap del seu davanter (de fet, han semblat remats calcats). La coneguda com a “pajara” momentània feia acte de presència i, per desgràcia nostre, també suposava el segon gol del Borgonyà. La Cabra no es notava gens còmode i perdia pilotes tontes, fallava passades fàcils i no aconseguia obrir pilotes a les bandes. Per sort, en els darrers 10 minuts finals, ha semblat que recuperava el to i aconseguia pressionar més amunt provocant més d’una jugada i remat de perill amb centrades o en fores de banda. Mitja part, i un marcador poc favorable però no prou definitiu per abaixar els braços. A més, per sort, La Cabra no és un equip dels que abaixi els braços.

Es disposava de pocs canvis (només 2, i en David venia d’una lesió i no estava per disputar masses minuts) i les mides del camp, juntament amb la calor, de ben segur passarien factura en aquesta segona part. Per tant, calia intentar remuntar el marcador fos com fos! La Cabra empenyia i empenyia, i en una bona pilota penjada a la frontal de l’àrea amb un bon cop de cap d’en Sergi, en Miqui feia una mitja voleia per sobre del porter que poc podia fer amb la seva sortida en falç. La Cabra empatava així el partit 2-2. Encara quedaven molts minuts per endavant, i calia anar a per el tercer. Cosa que s’ha fet de la millor manera que ho sap fer el nostre equip; amb ràpids i bons contraatacs. Per desgràcia, cap d’aquests contraatacs acabava bé, i o bé era tallada l’última passada o la pilota sortia desviada a fora. Per contra, el Borgonyà apretava molt més que abans, i un i altre cop arribaven amb perill a la nostra àrea que, ben col·locada aconseguia tallar l’última passada de gol o centrada amb perill. Els canvis feien acte de presència, i era d’agraïr, doncs les forces ja donaven per poc més. Els darrers minuts, i en un joc boig de contraatacs d’un i altre equip, el partit corria perill de decantar-se més pels locals que pels visitants. Per sort, l’àrbitre xiulava el final del partit i ambdós equips marxaven prou satisfets amb la idea de que no havien perdut dos punts, sinó que n’havien guanyat un. Cosa prou important a aquestes alçades de temporada.

Arbitratge:

En Morera. En podríem dir mil coses... però llavors no hi hauria espai per la crònica del partit i tampoc en vull fer massa sang. En la seva línia; va a la seva bola i li importa tres “pitus” què estigui passant al partit. A més, té la mania de no voler treure targetes (n’hi ha que tenen la mà fluixa... i ell, és l’altre cara de la moneda) i clar... els partits es poden embrutar de mala manera. No ha estat el cas, perquè els dos equips no son de buscar merders.

A FAVOR :)

-Tercer partit sense perdre i puntuant.

-En un partit boig i de desgast com aquest, era importantíssim no rebre un gol en els minuts finals.

-Es mantenen les distàncies amb el Borgonyà en la classificació, detall important si es vol quedar entre els 10 primers i poder jugar així la desitjada (crec jo) Copa Primavera.

EN CONTRA :(

-Dues “empanades” nostres ens ha costat 2 gols, i això no pot ser.

-Hi ha hagut moments de la segona part en què es podia haver rebut un tercer gol i haver perdut així el partit.

-El desgast físic s’ha notat, i al no tenir canvis, s’ha patit més del compte.