dimarts, 17 d’abril del 2012

La Cabra 1-St. Quirze 2: Derrota injusta

Molt esforç dels jugadors de la Cabra per endur-se els punts davant un dels rivals punters de la categoria. Va ser un partit intens, amb gran dosis d’emoció, amb ambient a les grades i amb una nova derrota als últims minuts de partit. I és que tot i la diferència a la taula classificatòria no es notava quin dels dos equips és el que va a dalt i l’altre a baix i així ho reconeixien uns i altres al final del partit.

La cosa va començar bé, ja que ens varem poder avançar gràcies a un golàs d’en Martí, el nostre dorsal 21 (amb celebració inclosa de Luis Enrique) que s’inventava un fort xut des del balcó de l’àrea i que res podia fer el porter rival. Semblava que la cosa anava a favor nostre, però el Sant Quirze va començar molt fort a la segona part, fent-nos tancar a dintre la nostra àrea fins aconseguir l’empat gràcies a un bon gol.

A partir d’aquí, es van igualar les forces i qualsevol dels dos es podia haver endut la victòria. Partit obert i recital de l’àrbitre que sembla que no en va encertar cap a partir d’aquell moment. Així en una jugada polèmica en possible fora de joc, el Sant Quirze va poder avançar-se.

Els últims minuts van ser totalment de la Cabra, fent passar grans quantitats de nervis en els jugadors rivals, ja que ells s’hi jugaven molt. Però no hi va haver sort i el partit va finalitzar així.

Final del partit i un bon tercer temps amb la majoria de jugadors disfrutant d’un pamtomaquet amb les inestimables cerveses vermeies, verdes o blanques del líder espiritual Enric de la Cabra. Tot indica que passa a ser ja tradició ara amb el bon temps passar una bona estona tots plegats.

Sembla doncs que aquest grup de persones està força consolidat i amb ganes de seguir defensant el color blau cel del nostre estimat club, aquell que diuen que és l’equip més gran dels més humils de la Plana i el més humil dels equips més grans.

Endavant les atxes!