dimecres, 9 de maig del 2012

Calldetenes 5 – La Cabra 1: Posem dels nervis als equips de davant


Tot i el resultat, la Cabra va tenir contra les cordes a un dels equips que es jugava el tot pel tot per poder pujar de categoria. El partit va començar tranquil, amb una Cabra amb forces baixes però que sabia en tot moment a què jugava. Plantats bé al darrere i a treure la pilota amb calma i criteri per un possible contraatac. I així va ser quan va succeir el moment estel·lar del cap de setmana. Una pilota solta al mig del camp que no va saber atrapar el seu central, va ser recollida per en Xuri que es quedava sol davant del porter però a 40 metres de distància. Coneixedor ell de la seva velocitat i de la dels centrals rivals amb ganes de matar-lo, es va inventar un xut demolidor des d’aquesta distància amb la seva gran cama esquerra. La pilota va passar per sobre el porter, va tocar el travesser i va acabar entrant. Gran alegria general dels jugadors de la Cabra i d’en Xuri en particular (si us el trobeu pel carrer els següents dos mesos ja us ho explicarà ell).

La Cabra va seguir mantenint el tipus tota la primera part, però per desgràcia el següent protagonista va ser l’àrbitre, que va aconseguir treure de polleguera els jugadors per les seves decisions. Sobretot per un clar penal que no va voler pitar quan ho va poder veure absolutament tot el camp.

La segona part va començar amb més empenta del Calldetenes, tot i així la Cabra defensava bé les seves embastides i hauria pogut marcar el segon després d’una claríssima ocasió d’en David, que va sortir fora pels pèls.

Al final, dues accions aïllades amb 5 minuts de diferència va marcar el desenllaç final. Dos xuts de fora l’àrea i dos gols. La Cabra havia perdut les forces i ja no podia lluitar més contra un bon equip. Els últims 10 minuts van servir per augmentar el resultat però no la sensació de que la Cabra planta cara davant qualsevol rival.

Final del partit i una bona estona fent cerveses al bart de Calldetenes, totalment reformat de quan un servidor havia sigut migcampista juvenil juntament amb el calldetenenc Sergi Rifà.

Resten doncs per acabar la temporada, dos partits on es mirarà d’aconseguir dues victòries i un berenar-sopar al camp de la Cabra en acabat de l’últim partit a Sant Julià el dia 19 de maig. Esteu tots convidats!!!!


Endavant les atxes!