dimecres, 4 d’abril del 2012

Ribetana 2 – La Cabra 0 Derrota amb pocs efectius

Aquest dissabte els cabrencs vam patir una nova derrota al llunyà i elevat camp de la Ribetana.

La primera part va transcórrer sense canvis al marcador i amb diferents fases de joc. Uns primers minuts amb l’equip força ben situat i sense que ens generessin ocasions de perill seguits d’una fase de partit on semblava que els locals arribaven amb més perill a la nostre àrea tot i no tenir ocasions claríssimes de gol. La primera part només va servir perquè en una jugada intranscendent, abans dels 20 minuts de joc, en Calm hagués de demanar el canvi lesionat després d’una forta entrada en planxa d’un davanter contrari que el col·legiat “jueguen” no va sancionar amb cap targeta. Aquest fet va obligar a fer l’únic canvi que teníem disponible tot just a la meitat del primer temps, condicionant la resta de partit.

La segona part els cabrencs vam sortir més posicionats i el partit seguia igualat, però en una recuperació a la línia de 3 quarts (no se molt bé a quina part del camp correspont però el mestre Puyal sempre ho fa servir a les seves retransmisisons) servia als Ribetans per iniciar un contratact ràpid i fer pujar el primer gol del partit. La Cabra va semblar reaccionar i tenia més control del partit, creant algunes ocasions clares de gol que per poc no van suposar l’empat. Però una falta a favor dels locals a la frontal de l’àrea, pitada després d’un claríssim joc perillós del davanter omès per en “jueguen”, a la segona meitat del segon temps va fer pujar el 2 a 0 definitiu per tota l’escuadra dreta de la porteria d’en Jordi, imparable.

L’equip va lluitar, potser amb no amb massa encert però sí ganes, llàstima que la lesió d’un jugador important com en Calm i el canvi obligat de l’únic jugador de reserva ens van condicionar negativament.

Endavant i amb energies recarregades després de setmana santa per encarar la recta final convençuts que traurem un bon grapat de punts en els partits que ens queden!

Bona setmana Santa a tots els Cabrencs!!!!