dilluns, 12 de setembre del 2011

Vinyoles 3-La Cabra 3: Comencem bé Cabra, comencem bé

Partit disputat i emocionant fins a l’últim minut i amb un bon regust de boca.
Amb la plantilla encara a mig configurar La Cabra va oferir un bon partit dins les seves possibilitats. Ens vam avançar al marcador als primers minuts de partit amb un golàs de falta d’en Pedro. Poc després però el Vinyoles ens va empatar també de falta i gràcies a un rebot. A partir d’aquí no cal comentar gaire res més fins a la segona part, on tot i començar rebent un gol, La Cabra va oferir un millor futbol a tota la afició desplaçada (l’Aida, la Marga, en Martí i en Betu) i així vam poder empatar gràcies a en Pedro i l’ajuda del seu porter. Quan semblava que aquest seria el resultat però, el Vinyoles es va tornar avançar en una de les últimes jugades del partit. Per sort, la Cabra va treure forces d’allà on no n’hi havia i vam aconseguir el 3 a 3 definitiu. Alegria final de tots els jugadors, aficionats i els Manel pel gran esforç fet i per la recompensa. Després del partit, una petita comitiva a fer cerveses al barT Lisardo amb sopar inclòs (pop a la gallega, petxines, humus, xoriçets…): gran bar aquest, on es va finalitzar amb elogis i vítores cap al més gran dels clubs més humils de la plana i de l’altra banda del món.
La setmana següent debut al nostre estadi davant el Montesquiu, una bona oportunitat per seguir sumant punts i alegries.