divendres, 9 de setembre del 2011

Comença la nova temporada

Benvinguts a la nova temporada de la Cabra. Després d’un estiu de dures negociacions per la continuïtat de la Cabra tornem a ser aquí, encetant un nou projecte amb un nou entrenador (místerT) i amb bastantes cares noves a la plantilla.
Informar-vos que aquest any hi ha un canvi en l’administrador del bloc (sóc l’Eloi, si home, aquell que es queda a sopar cada dijous al barT del Gurb) clarament cap a pitjor, ja que de moment intentaré fer un resum curt i totalment parcial dels partits de la Cabra i totes les altres seccions queden en stand-by de moment, per tant ja demano perdó a priori per com anirà aquest any.
En resum, desitjar tota la sort del món per aquesta nova temporada i donar l’enhorabona a tota aquesta gent que ha lluitat per tirar endavant un any més el més gran de tots els equips més humils de la Plana i de la resta del planeta.
Ah! Que dissabte ja comença la lliga amb un clàssic de la 3ª regional, perdona, de la 4ª catalana (ja s’ha de ser cabró canviar el nom per una categoria més baixa), un Vinyoles-La Cabra a les 17:30 al municipal d’esports d’aquest poble del Voltreganès.

Endavant les atxes!

1 comentari:

Ramon ha dit...

des de l'altre punta de món restarem expectants a les cròniques dels partits!!!!

una abraçada de koala!


Ramon