diumenge, 16 de maig del 2010

SENSE GOL NO ES POT GUANYAR

La Cabra va perdre ahir el darrer partit de la temporada per 0-2 contra el Sant Vicenç, malgrat jugar a casa. El partit es va posar molt difícil de bon principi, doncs amb només 10 minuts de partit, el nostre equip ja perdia de 2 gols i així és molt complicat. I més jugant amb un dels equips de dalt. En fi, un mal resultat per acabar una temporada, al meu parer, en què l’equip ha aprovat i demostrat que hi ha equip per estar una mica més amunt.

La primera part va començar malament, tal i com ens sol passar... per desgràcia massa sovint. Només portàvem 10 minuts i ja ens havien marcat 2 gols després de 2 jugades ben trenades per part del Sant Vicenç. Digues-li falta d’atenció, mala sort o no està concentrat però aquest any (i ahir) La Cabra ha perdut masses punts per culpa d’aquests primers minuts d’empanamenta. També és veritat que, l’anar per darrere del marcador ens esperona... i així va ser la resta de partit. Entre els propis jugadors, els ànims de l’equip tècnic i el calor de l’afició, l’equip de La Cabra va intentar un i altre cop atacar i atacar per reduir aquesta diferència de gols i va deixar l’equip rival sense una ocasió més de gol per ampliar el marcador. La pressió que feia el nostre equip no deixava treure en condicions la pilota a l’equip rival que, tot i així, no es trobava del tot incòmode en el nostre camp i sense crear perill, tenia el control. La Cabra es reservava les robades de pilota i els contraatacs per arribar amb perill. En dues vegades, Dani i Miqui varen tenir el gol després de bones jugades en què la pilota va sortir per poc a fora dels tres pals. També en una jugada dins l’àrea petita en què es va rematar fins a 3 vegades (en les 3 ocasions va anar a parar a peus o cossos de l’equip rival) sense èxit. Aquesta jugada n’és un bon resum del què va passar al partit d’ahir; es va insistir molt amb l’arribada, però va faltar l’encert o la sort de marcar. Mitja part i el partit, tot i en clar desavantatge pel resultat, no estava ni molt menys decidit.

La segona part va ser un calc del final de la primera; La Cabra ho intentava i intentava un i altre cop però sense èxit a l’hora de marcar. Dir que, o ve el nostre equip hi anava a totes o bé l’equip rival s’havia relaxat més del compte vist el resultat. Fos com fos, el nostre equip volia empatar el partit o, si més no, marxar amb el cap ben alt. I per a mi, així ho va fer. En Dani entrava un i altre cop per la banda però el desgast del partit es començava a notar i sovint es fallava en la passada final o en el xut a l’hora de marcar. El mig camp tenia la pilota i la defensa evitava amb encert les arribades amb perill del Sant Vicenç. Però és el què dèiem; sense gol... no es pot guanyar els partits. En Dani també va fallar un gol davant de porta després de rebre per sorpresa un xut desviat d’en Tió. Pep, Ares i després Camacho arribaven per banda i centraven bones pilotes a l’olla. Sergi, Eloi i Marcel lliuraven bones pilotes als davanters i alhora no deixaven tocar a l’equip rival. Ramon i Tió, pletòrics al darrere tallaven totes les accions mentre que Marc Agramunt defensava i atacava per la banda com el millor Dani Álves. Jorge resolia les situacions de perill amb seguretat i esperonava els seus jugadors amb crits d’ànim (que enmig del partit s’agraeixen, de veritat; segueix així J!). Miqui, Dani i Raül ho van intentar tot i més... però tampoc era el seu dia ahir de cara a gol. Ni els córners ni les centrades a dins l’àrea varen servir per arreglar aquesta falta de gol i es va arribar al final del partit amb aquest resultat de 0-2. Final de partit, de temporada i marxar a casa veient el cantó positiu de tot plegat; hi ha coses per arreglar, és cert, però també hi ha bon equip, bon grup humà i ganes per seguir una temporada més!

Arbitratge:

Molt correcte. Com sol ser habitual, l’arbitratge del nostre bon amic “Jueguen” sempre sol estar a l’alçada que pertoca; xiula el què veu, no es complica la vida i s’hi pot parlar i discutir les jugades conflictives sense por de que tingui la mà fluixa i et tregui targeta. Té els seus errors, evidentment... però estem a tercera. Jo ja firmaria tenir-lo d’àrbitre tots els partits.

A FAVOR :)

-Malgrat els primers 10 minuts... la resta del partit es va plantar cara, i molt, a un dels equips de dalt.

-El nou sistema de 3-5-2 no va anar del tot malament.

-Hi ha equip per l’any que ve!! Oi tant com sí!!!!

EN CONTRA :(

-Es va tornar a encaixar un gol (i dos) en els primers minuts de partit; l’equip surt adormit o no se què passa.

-La derrota d’ahir ens allunya de la Copa Primavera doncs, els dos equips de sota (Vinyoles i Borgonyà) tenen partits pendents i, en cas de guanyar-ne algun, ens poden treure la desena posició. En fi, ja es veurà.

-Ahir va tornar a faltar gol, i així no es pot guanyar els partits.

-En aquesta segona volta no s’ha guanyat cap partit a casa.

Els jugadors del partit...

3 punts: Dani

2 punts: Tió

1 punt: Marc Agramunt

P.D.: Els entrenadors m’han comunicat que el tema punts encara no està acabat i encara queden altres punts per repartir... així que encara no està decidit per a qui va el regal final de la temporada.

P.D.2: Si ve la temporada oficial ha acabat, encara tinc un parell d’entrevistes per penjar en el bloc. Durant l’estiu, no hi haurà bloc, evidentment. Però ja avisaré en el seu moment, no us preocupeu (sí és que algú es preocupa, clar jaja).