dimarts, 20 de gener del 2009

Jornada 19 LA CABRA 2 - 2 CORCÓ

SUMANT DE MICA EN MICA

La Cabra empata un partit en els últims minuts gràcies a un gran gol d’en Dani.

Un punt més a sumar quan semblava que la Cabra ja tenia el partit perdut i repetiria derrota davant d’un rival que no es mereixia res del què va aconseguir.
Almenys els cabrencs poden estar contents que a la segona volta ja s’ha aconseguit puntuar en el primer partit disputat i no com a principi de temporada que semblava que no arribaria mai.
Estar clar que aquest equip es mereix més del què té, però com diu un company a vegades ens fem respectar més en els entrenaments davant dels nostres companys que durant els partits, i això és una cosa a valorar per poder-ho explotar perquè els partits siguin una continuació dels entrenaments.

Desprès d’uns quants dies d’inactivitat s’havia de veure com reaccionarien els jugadors de la Cabra al primer partit de la segona volta. Els Cabrencs no van sortir a mossegar però tampoc es van deixar dominar i l’equip rival igual, en principi semblava un duel força igualat i la pilota anava i venia dels dos camps sense gaire perill i amb la possessió molt repartida. Tot i així el gol va arribar al minut 15 en una bona jugada iniciada al mig del camp amb una paret amb l’Eloi que passa a David per dalt la defensa i escurant-se fins al fons de porteria treu un centro que Mourad remata de cap al fons de la xarxa, un gol d’equip. Les coses es posaven bé amb l’1-0 però sembla que a la Cabra ens cremi portar el resultat a favor i de seguida ja es juga semblant buscar l’empat. Ningú el vol, ja ho sabem, però sembla que aquest equip no sàpiga jugar amb el marcador a favor i comencem a jugar amb la possibilitat de que ens empatin. En aquells instants i va haver algún malentés en defensa i no es treien les pilotes bé i aixó proporcionava jugades emberollades davant la frontal de l’àrea acabant amb ocasió o falta a favor del Corcó. I en una d’aquestes un xut per alt sense complicacions, no la pot blocar el porter que se l’hi escapa i un davanter ho aprofita per rematar de cap al fons de la xarxa. Nomès havien passat 6 minuts i ja s’havia empatat el partit.
A partir d’aquí el partit es va fer més lleig i es van anar succeïnt un seguit de faltes una mica dures per les dues parts que l’àrbitre no va sancionar. El Corcó nomès arribava a portería amb faltes i la Cabra hi arribava més en joc, com dues centrades més d’en David que no es van poder rematar però que van crear perill, i algún xut des de fora l’àrea que no van anar a més, però que si més no donava sensació de perill, cosa que li falta als Cabrencs. En Nando desprès de l’error va fer un parell de parades bones en xuts llunyans, tot i que s’el va veure molt nerviós i això ho aprofitaven els jugadors del Corcó. La primera part va acabar amb un joc millor de la Cabra però sense resultat, ja que el Corcó sense fer més en tenia prou per igualar.

La segona part va ser força diferent de la primera i els primers minuts dominava el Corcó amb moltes pilotes penjades i aconseguint molts còrners que no sabien aprofitar . En aquest cas la defensa de la Cabra, sobretot en Roger s’anticipava per alt a quasi totes les pilotes que li arribaven i d’aquesta manera ja tens molt de guanyat. Els primers 15 minuts van pasar volant tot i no tocar molt la pilota, i nomès amb dues ocasions força clares, una a partir de rebots a dins de l’àrea rival i un altre de còrner. Aviat s’havia fet el primer canvi del partit d’en David que tornava per enèssima vegada d’una lesió per l’Ivan, davanter per davanter. I el minut 19 el segon d’en Mourad per Camacho, i d’aquesta manera pujava en Dani a davant per fer parella atacant amb l’Ivan. El partit estava un pél encallat i no es decantava. Desprès d’uns minuts de possessió del Corcó les coses s’havien igualat però en una badada del porter en una jugada que no tenia perill va arribar el segon gol en contra del Cabrencs, desprès d’anar per davant del marcador i deixar-se igualar el partit sense mèrits arribava el gol que col.locava el Corcó 2-1 al marcador. En aquests momento la Cabra estava tocada i tot feia pensar en un tercer gol en qualsevol moment. Però lluny de desanimar-se els jugadors de Granollers de la Plana van seguir intentant-ho amb una pilota al travesser d’en Pep a partit d’una falta picada a un lateral de l’àrea, i amb força movilitat d’en Dani per la banda dreta de l’atac es creava més perill que al principi de la segona part. D’aquesta manera al minut 32 un xut d’en Dani des de la banda per fora l’àrea va acabar dins de la portería pel pal dret del porter, un gran gol quan menys s’ho esperava la gent, un gol celebrat, ja que tornava a col.locar la Cabra a dins del partit.
Tot i així els últims minuts van ser pels dos equips, i qualsevol podía haver marcat en diferents xuts, un del Corcó creuat molt a prop del pal i un altre d’en Tió de falta que va parar el porter. I jugant amb algún contraatac, l’àrbitre del partit va pitar el final. Empat a 2 gols en un partit on s’haurien d’haver aconseguit els 3 punts i que per poc es perd.

El Corcó és el típic equip que sense fer res de més sempre treu alguna cosa de positiu contra la Cabra, però no per mèrits propis sinó per desmèrits de la Cabra. Es un rival dur de rossegar, però força débil, però tot i així els cabrencs no ho aprofiten mai.
Ara ja s’ha de pensar en el proper partit contra el St Vicenç, ajornat pel mal estat dels terrenys de joc la setmana passada i que es juga dimecres dia 21. Es un rival dur, que va dels tres primers però deixant estar la classificació la Cabra hi ha d’anar a totes i demostrar que pot fer alguna cosa durant aquesta segona volta.