dilluns, 15 de desembre del 2008

Santperenca - La Cabra: Ajornat

Degut a l'estat del terreny de joc, amb un camp anegat d'aigua i impracticable (no ens enganyem), el partit de la jornada 15 entre el Santperenca i La Cabra no es va poder jugar. El partit es jugarà al dimarts 23 d'aquest mes, així que aquesta setmana no hi ha Crònica.

Aprofitem per disculpar-nos per la falta de rigor a l'hora de penjar els diferents apartats tal i com apareixen a la capçalera. Intentarem posar-hi solució i dedicar-nos-hi més i amb més ganes.

També aprofitar per agraïr la visita i comentaris de tota la gent que visita aquest blog habitualment, que ens consta que en sou molts. A tots, moltes, moltes gràcies.

DTD

5 comentaris:

Pau Sardiné ha dit...

Aquesta setmana no hi haurà crònica? Igual que la setmana passada no? Jejeje. Ganduls!

Anònim ha dit...

ja t'entenc david amb tots els problemes fisics que tens: glutis,problemes oculars, problemes amb les extremiitats de la mà,etc... hauries de tenir la llarga emfermatat.anims david ke tots estem amb tu. haurien d'haver fet la marató per tu.
hahahahaha!!!!

tió

pd:soc un cabronas!!!!!!

Toni ha dit...

Això d'impracticable... El camp estava perfecte per passar una bona tarda de diumenge ven enfangada. A mi particularment k'hauria encantat "jugar-hi" jejejeje

Anònim ha dit...

Ja hi ha dia per jugar-se aquest partit.

Dimarts 23 de Desembre a les 9 del vespre. ULL ---} Es juga al camp del Calldetenes.


Jordi Noguer

Anònim ha dit...

hagués sigut molt divertit sortir a jugar i fer una mica de xip-xap pel camp...

Ramon