diumenge, 30 de novembre del 2008

Jornada 12 LA CABRA 1 - 0 ST.BOI

VICTÒRIA DE LA CABRA


Un golàs d'en Pau amb rosca des de fora l'àrea, el vent de cara i les ganes d'una bona segona part, serveixen per aconseguir la primera victòria de la temporada.


La Cabra aconsegueix així els tres punts per victòria davant del St. Boi, la llosa que portava a sobre l'equip de Jordi Noguer i Abel Puigdollers de no haver aconseguit cap victòria en les 10 primeres jornades se la van poder descarregar ahir els jugadors amb un triomf per la mínima al camp de la Cabra.
Crec que el sopar de l'equip de la setmana passada i sense jugar l'última jornada per descans ha fet oblidar la pressió que hi havia al vestidor, ja que aquesta victòria va venir sense tenir l'ansietat d'anar a buscar els tres punts sigui com sigui com a davant del Rupit, que de tant d'interès que hi havia se'ns va tornar en contra. Abans del partit la gent estava tranquil.la, motivada però no neguitosa, hi havia bon ambient i cap mal rollo, cosa d'admirar amb un equip que portava una molt mala ratxa. Les ganes de guanyar i són sempre, però hi ha maneres i maneres i crec que s'ha d'anar pas a pas i no obligar-se a res , perquè com ja hem vist, aquest equip la moral li pot baixar als mínims amb un segon i destrossar-los el partit.


Pluja, sol, molt vent i molt fred van acompanyar l'inici d'aquest partit que va començar com ja vé essent habitual amb els Cabrencs mirant's-ho, no cal enganyar a ningú, pilota que venia per l'aire, es deixava un espai perquè l'equip rival pogués parar-la, orientar'se-la, mirar i passar i això és inacceptable. I al minut 4 el primer canvi obligat a les files de la Cabra ja que en Gerard va patir una lesió als isquiotibials corrent i no va poder continuar, el seu lloc el va ocupar l'Aguilera. No pintaven gaire bé les coses amb aquest inici i fins al minut 15, l'únic perill dels Cabrencs havia vingut amb pilotes llargues a davant sense concretar res. El St Boi tampoc creava perill, però dominava un pél més el joc, estaven més a sobre de la pilota i eren molt més incisius en tot.
En un principi però la porteria no va perillar en cap dels dos equips fins al minut 25, on la Cabra va tenir dues ocasions seguides on en Ramón i en Pep van errar els seus xuts. Almenys la Cabra ja havia creat alguna ocasió de perill, i a més el vent intens i pluja de l'inici ja havia amaïnat. El St. Boi però, no va crear cap perill excessiu i així de mica en mica la Cabra es va anar posant les piles i va començar a trenar alguna jugada molt bona fins a la frontal de l'àrea, tot i que el xut final d'en Pau quedava fluix i a les mans del porter. Fins al minut 35 la Cabra ja havia disposat de 5 ocasions clares però sense materialitzar-les, per part del St.Boi n'hi havien hagut 3 però menys importants i amb un Nando ben col.locat a porteria no s'havia patit.
En aquests casos però, ja estem acostumats a veure que qui perdona la paga amb un gol en contra, i aquesta era la sensació que donava el partit. Com més passaven els minuts més intensitat anaven posant la Cabra i menys el St.Boi. En Ramón al mig del camp tallant totes les pilotes i ben col.locat i lluitador, al minut 40 va rebre una agressió d'un jugador de l'equip rival que al rebre falta sense que ningú l'hi discutis, es va aixecar i rebotant-se va picar a en Ramón, i es va formar algunes espentes, l'àrbitre no va amonestar a ningú hi va deixar passar l'incident, i quan aquestes accions no es tallen amb amonestacions, és fàcil que es repeteixin i fins al final de la primera part, el partit es va posar tens amb algunes entrades dures i tot propiciat pel poc ofici del col.legiat. S'havia arribat al final de la primera part sense encert i sense un clar dominador del partit, que havia anat per fases, el desenllaç podia ser qualsevol.


Segona part i canvi radical del temps, molt fred i un vent fort a favor que beneficiava la Cabra. Al principi era difícil jugar a futbol, ja que qualsevol pilota que s'alçava o la parava el vent, o l'allunyava i feia corra massa. El St Boi no va començar ni de tros com la primera part i amb el vent en contra li costava sortir fins i tot del seu camp, els cabrencs al veure's afavorits es van créixer de moral i la intensitat va anar fent recular el seu rival. I al minut 10 desprès ja d'alguna arribada en perill a la porteria va arribar el merescut gol de la Cabra amb un gran xut d'en Pau amb rosca des de fora l'àrea que va sorprendre el porter un pél avançat. Un gol molt cel.lebrat, ja que tan sols era el segon cop que la Cabra es posava a davant del marcador en un partit, i el primer va acabar essent un partit ben desgraciat, ja que van remuntar. Ara calia no baixar la pressió i no cedir terreny al rival, sinó apretar-los més sense deixar de defensar. Al minut 15 l'àrbitre es torna a equivocar i va donar llei de l'avantatge enlloc de pitar un penal per una cossa a en Pau que el va deixar a terra. El joc es va parar i van atendre al jugador i es va rependre el partit amb un bot neutral, impressionant!!
El St. Boi no hi era, semblava que no existis, i només al minut 25 va crear una ocasió en un contraatac portat pel seu jugador nº4, que va acabar amb un xut als núvols.
Els canvis es van anar fent i La Cabra estava jugant amb cap i sense nervis ja que tenia la pilota i pressionava molt més que el rival, Joanet que havia sortit per en Marcel a davant, va fer anar de corcoll a la defensa del St. Boi perquè no va deixar sortir gens fàcilment a l'equip rival, cosa que va fer perdre més d'una pilota i en una acció més l'àrbitre es va equivocar ja que en Joanet havia recuperat una pilota a l'últim defensa, rebent falta, però tot i així s'en anava sol de cara al porter i l'àrbirtre va pitar falta sense donar una llei de l'avantatge claríssim. El porter del St. Boi també va tenir moltes dificultats per treure la pilota ja que tots els xuts que feia, se li anaven al lateral a fora de banda o quedava morta abans del mig camp, i això ho aprofitava la Cabra per fer contraatacs. D'aqeusta manera s'anaven esgotant minuts i el rival només va crear perill en una jugada més al minut 42 amb contraatac amb un xut ras, que en Nando va parar sense dificultats. Ja es veia coll avall el partit quan al minut 47 en Pau amb un xut des de fora l'àrea va fer volar el porter que la va treure casi de la creuetade la porteria. En la següent jugada, per fi, l'àrbitre va pitar el final del partit.


Un partit lluitat com es va poder a la primera part i dominat en tota la segona. Potser ha estat el cop que s'ha xutat més cop entre els tres pals, però no ha estat, ni de tros, tot i així, el millor partit de la Cabra, però així és el futbol, no per jugar bé es guanya, encara que com és normal hi influeix, però aquest cop els Cabrencs en van tenir prou amb una bona pressió i un rival que no va mossegar gens.
A parit d'ara continuar amb les mateixes ganes que fins ara i saber que queden uns quants partits per acabar la primera volta on es pot donar la campanada si es va amb el què s'ha d'anar. Aquesta victòria ha de servir per fer pujar la moral a la gent i que tant fa el rival que hi ha a davant, ja que no pel nom es guanya o es perd un partit.
Ara a l'hivern amb el fred els entrenaments baixen d'intensitat i igualment l'assistència en ells, per tant des d'aqui demano que no es deixi d'entrenar, cosa que podem estar molt orgullosos fins ara i que continuem sent tant i ben avinguts cada dimarts i dijous.
Ara l'equip ja ha vist que pot remuntar un partit perdut, que pot marcar gols, jugar bé i davant d'un equip dels de la part alta també, i que per fi, també pot guanyar, a partir d'aquí només queda dir que no està tot fet i que com tots els altres equips s'ha d'anar a buscar els màxims de punts possibles fins a final de temporada, la gent s'ho ha de creure perquè ja han vist que poden. Potser els jugadors de la Cabra erem un pél incrèduls últimament i ja ni ens creïem que podiem guanyar, per tant si algú necessitava la prova per creure-ho, amb aquest partit ja se li ha demostrat.




Ànims i visca La Cabra




Declaracions:

" La primera victòria no ha vingut en el millor partit però estem molt contents" Abel, entrenador

" Felicitats per la victòria tot i que ja ens tocava" Jaume, President


8 comentaris:

Unknown ha dit...

Bueno, aquesta era la crònica que jo i tots esperavem, oi? Doncs me n'alegro molt de que hagueu guanyat! I aviam si a partir d'ara les coses us van més bé, si més no una mica més bé i poguem llegir més cròniques amb aquests títols!jeje

Doncs res, ja sabeu.. la moral ara ha d'estar igual o més alta si cal!

Ànims i Visca La Cabra! ;)

Toni ha dit...

Jo diria que el partit no va ser tan llarg com la crònica :D

Anònim ha dit...

Crònica molt ben feta i el muntatge amb les fotos un 10.

Sembla la prèvia d´un partit de Champions.

Jordi Noguer

Anònim ha dit...

Esperava fer el primer comentari amb la primera victòria. Ja ens tocava. Ara en vindràn moltes més.

Felicitats.

Anònim ha dit...

Bé per fi ha arribat! Enhorabona a tothom. El fet de guanyar en la situació en la que us trovàbeu significa dignificar conceptes de l'esport com ara l'esforç, la perceberança, la humilitat i un esperit descomunal de sacrifici, entre d'altres.

No obstant, qui es pensi que ara ja s'ha aconseguit l'objectiu va ben equivocat. La vostra lliga ha començat tot just aquesta setmana, a partir d'ara els adversaris tremolaran al veure les vostres cares. Cares que expressaran aquesta fam de victòries que perseguiu. Perquè, que hi ha algun aspecte en la vida més gratificant que el d' haver patit de la manera més cruel per després renèixer de les vostres cendres per alçar-se i volar cap a l'exitosa sensació de tenir 3 punts?

Visqueu aquesta setmana amb l'alegria al cor, però no deixeu que marxi del cap el patiment i el sacrifici que heu experimentat, ja que són les eines del vostre èxit.

Endavant guerrers!

Anònim ha dit...

moltes felicitats pel disseny del blog.
ara només falta veure si l'equip estarà a l'alçada del blog

ramon

Anònim ha dit...

ueueueue visca la cabra malegru molt de la primera victoria espero que n'aconseguiu moltes mes a partir dara motla sort des daustralia fins aviat dw

Anònim ha dit...

Anònim a partir de ja cal anar a totes per no veure gaires dies més el nom de la cabra a l'ultim lloc de la classificació.
Gent reflecioneu que de ben sagur que podeu més, ja que les coses segur que només popden anar millor.
SORT!!!