dimarts, 13 de desembre del 2011

La Cabra 1 – Calldetenes 3: Se’ns escapa el partit a l’últim moment

Molt bon partit de la Cabra que no es tradueix en un resultat positiu. I és que l’equip hi va posar moltes ganes, molt coratge i bon joc, sobretot a la primera part, però no varem poder transformar les clares ocasions que vam tenir. Per contra el Calldetenes, amb un parell d’ocasions a la primera part va poder avançar-se al marcador a mitja primera part. Mala sort i a seguir lluitant, i així és com a principis de la segona part vam poder empatar gràcies a una gran jugada finalitzada amb suspens per el nostre gran davanter David.

A partir d’aquí, el Calldetenes va començar a empènyer amb força cap a la nostra porteria i vam començar a patir més del compte. Menció a part l’àrbitre que ens va cosir a targetes i amb la seva actitud poc participativa i més aviat amenaçadora va anar posant nerviosos a jugadors, entrenadors i aficionats. Fins que va arribar la jugada clau del partit amb una falta més que dubtosa a la frontal de l’àrea i amb l’expulsió del nostre central Calm. De la falta va néixer el segon gol del Calldetenes a l’últim minut de partit. El tercer gol va arribar un minut després i amb una Cabra ja desfigurada per la derrota a l’últim instant.
Final del partit i jugadors desapassionats per no veure’s recompensat en un partit que realment es va jugar bé contra un dels equips de dalt i pendents del trau al cap d’en David que es va fer amb un xoc del porter de l’altre equip. Esperem una ràpida recuperació per part dels dos jugadors.

Minuts després, la majoria de l’equip es va quedar a fer unes cerveses al bart de l’Enric comentant les jugades del partit i amb el cap ja posat en el clàssic Madrid-Barça que per desgràcia d’en Pedro se’l va endur el de sempre.

Ànims i donar la benvinguda de nou al gran Ramon Muns, que torna a l’equip després d’una cessió de mig any a un equip de futbol australià i que ens serà de gran ajuda.

Endavant les atxes!