divendres, 25 de setembre del 2009

PRIMER PARTIT DE LA CABRA

La Prèvia:
Doncs sí, ja tornem a ser aquí per informar de l'actualitat de La Cabra. Comença la nova temporada a Tercera Regional! Noves sensacions, nous jugadors, noves espectatives i més ganes que mai de millorar el resultat de la temporada passada.
Des d'aquí s'intentarà acostar tota l'actualitat de l'equip a tots aquells interessats en el nostre club, tant als que llegeixen el blog com els que ja en son fans al Facebook. Els que encara no en sigueu fans, ara ho podeu fer a la direcció següent (o buscant Club atlètic La Cabra en els grups):
Allà, rebreu missatges al moment de l'actualització de dades del blog, podreu veure alguns dels jugadors i conèixer altres informacions d'interès. Així que... a què espereu a fer-vos fans? Mentrestant, aquí seguireu trobant els resultats de cada jornada, la classificació, la crònica dels partits i les entrevistes als jugadors i gent del club. Esperem que disfruteu del blog tant com ho fem nosaltres i, de pas, conegueu i seguiu aquest club històric!
El primer partit de lliga tindrà lloc a casa, aquest dissabte i serà contra el Vinyoles, un clàssic ja de Tercera. Torna a haver-hi lliga!
Horari: Dissabte; 16:30 al camp de La Cabra.