diumenge, 27 de setembre del 2009

(CASI) VICTÒRIA EN UN PARTIT EN REMULL

El primer partit de lliga es suspèn a falta de 13 minuts per la pluja. Amb el resultat d’1-0 a favor de La Cabra, l’arbitre del partit decideix que no es pot jugar en el camp. Encara està per decidir quin dia i on es jugaran aquests minuts que falten.

Ja des d’abans de començar el partit es va poder veure que l’arbitre seria un dels protagonistes. El partit va començar amb bastants minuts de retard a causa de la revisió (d’altre banda, totalment reglamentària) exhaustiva de les xarxes d’aquest a les portaries. Un cop tot en ordre, el partit va començar. Els primers minuts de La Cabra van ser força bons; hi havia actitut, arribada, bona col·locació al camp i poc perill a la portaria defensada per Jorge. El gol va arribar en els primers minuts, després d’un corner en què la pilota va quedar solta dins l’àrea rival deixant que Marcel marqués el primer gol. El primer gol de l’equip arribava molt més d’hora del què estavem acostumats (en la temporada passada, avançar-se a l’equip contrari i haver de defensar un resultat positiu, semblava quelcom utòpic). L’Equip va poder sentenciar en varies jugades d’atac més, però no va ser així. No obstant, semblava que el segon gol podia arribar en qualsevol moment. Llavors va ser quan va aparèixer també l’afany (al meu entendre) de protagonisme de l’àrbitre. També, i com a novetat d’aquesta temporada, aquest fet va afectar més l’equip contrari que no pas La Cabra, que anava veient com els jugadors del Vinyoles anaven rebent tarjetes grogues a tort i a dret per protestes a l’àrbitre. L’entrenador rival també va ser expulsat en aquests minuts. La Cabra, no obstant, no va entrar en aquest joc i es va limitar a fer el seu partit. Tot això va fer del partit (fins llavors vistós) un partit trabat i lent, amb força aturades de joc i un cert aire calent de protestes. La fi de la primera part va arribar per sort dels cabrencs, doncs els darrers minuts es van viure amb neguit i atacs del Vinyoles; l’equip local no tenia el partit controlat.
La segona part va començar si fa no fa de la mateixa manera que la primera part; La Cabra semblava tenir el partit força controlat i feia tot l’afecte que el segon gol arribaria. No va ser així. Malgrat varies ocasions per sentenciar, i no fer-ho, el partit semblava decantar-se per la victòria local quan va començar a ploure. Primer, unes guantes gotes. Al final, un xafac. La pluja, si ve empitjorava l’espectacle de cara a la gran quantitat d’espectadors, no suposava una gran molestia pels jugadors i així es va jugar durant bona part d’aquest segon temps. El camp però, començava a patir els afectes d’aquesta pluja continuada i començava a resultar incòmode jugar-hi. Suposo que per això, l’arbitre va decidir aturar el partit allà, se suposa també, per evitar lesions de jugadors i no pas per cobrar aquest partit i els 13 minuts que faltaben per acabar un altre dia. Això sí, les xarxes de les portaries havien estat perfectes. Sort.

A FAVOR... :) Les bones sensacions de l’equip; actitut, arribada, col·locació i el resultat (no definitiu però sí positiu).

EN CONTRA... :( Afany de protagonisme de l’àrbitre, la falta d’encert a l’hora de sentenciar, falta gol, haver de jugar els minuts que resten un altre dia.