divendres, 24 d’abril del 2009

"VICTÒRIA!"

La Cabra torna a guanyar després de tres derrotes doloroses, amb un 2-0 a casa davant del Vinyoles. La importància d’aquesta victòria? Una dada; feia dues temporades que l’equip no guanyava per més d’un gol. Gran victòria!

El partit va començar amb control de l’equip de casa que, al llarg de la primera part va dominar. El mig camp i la davantera creaven jugades de perill un i altre cop, ja fos amb contraatacs o mitjançant jugades ben trenades. Per la part de la defensa, l’equip es mostrava també ferm i contundent deixant una primera part del rival a zero. El primer gol de La Cabra es va colar en porteria contraria per sobre, amb picardia, amb un remat a mans de l’Eloi després d’una gran jugada col·lectiva. El porter, massa avançat i sorprès, no va poder evitar que la pilota entrés. Tant en la primera part com en la segona, els dos equips van disposar varies jugades de un contra un amb el porter (2 o 3 per banda) que no es van poder resoldre amb gol. Per primer cop a la lliga, la resta d’equips també fallaven en els seus contraatacs i això s’havia d’aprofitar! La primera part hauria acabat sense incidències de no ser per l’expulsió del davanter de La Cabra, Ivan, per dues targetes molt riguroses (una per seguir una jugada que s’havia pitat fora de joc, i per interposar-se en un sac de falta). D’aquesta manera, l’equip afrontava una segona part amb un gol a favor, però també amb un home menys.

La segona part començà, si bé no com la primera, millor. La Cabra va demostrar que jugar amb un home menys no l’afectava el més mínim, semblava ben bé el contrari, i va disposar de varies jugades per augmentar el marcador. No va poder ser així, i per moments, el Vinyoles semblava refer-se i contraatacar però amb un resultat nul de cara a gol. L’arbitratge, en moments força dolents, no ajudava al partit i de mica en mica el partit es va anar embrutant. Això feu possible que, una falta desmesurada a Ares acabés amb targeta vermella per un jugador del Vinyoles deixant 10 jugadors ambdós equips. Malgrat els nervis de mantenir un resultat tant curt com l’1-0, La Cabra semblava tenir el partit més o menys controlat (si bé perdia a Gerard per lesió). Fou llavors quan, ja a les acaballes del partit, una jugada de Jorge (JB, un dels porters reciclat a jugador, que havia entrat pocs minuts abans) internant-se a la frontal de l’àrea va acabar en falta. La pilota estava força lluny per ser directe, i semblava més per ser penjada. En Marcel no ho va entendre així, i va demostrar que hi havia una altre opció millor; col·lar la pilota tot fent paràbola en tot l’escaire contrari de la porteria rival. Gran gol i una banqueta celebrant alleugerit una victòria que ja estava coll avall. Com dèiem, gran victòria!

Demà, partit contra la Vall del Ges! (esperem publicar la crònica al dia que toca, no una setmana després com ha estat el cas)