dimarts, 28 d’abril del 2009

VALL DEL GES - LA CABRA

PLANTANT CARA AL LÍDER

La Cabra tenia un desplaçament més que complicat al camp de la Vall del Ges, un camp sempre difícil i que aquesta vegada encara s´hi presumia més ja que a manca de tres jornades pel final l´equip torellonenc depèn d´ell mateix per aconseguir quedar campió i pujar a segona regional. Per tant molt poc a perdre-hi (llevat de la integritat física).....

El partit va començar segons el guió habitual en aquest camp, és a dir, futbol molt directe i agafant molta importancia totes les jugades a pilota parada. I ves per on, en una falta llançada per La Cabra des de la línia de mig camp la pilota va anar molt passada i allà en Raül fent servir (per fí) la seva alçada rematava de cap el que era el 0 a 1 al minut 7 de partit. La sorpresa era majúscula i no va caure gens bé al líder i quan ja es començaven a discutir entre ells i l´entrenador, un servei del porter no es bén rebutjat per la defensa de La Cabra i el davanter creua la pilota establint l´empat a 1 (minut 10).

El partit s´anava escalfant per moments, l´equip de la Vall del Ges enduria les seves accions amb tot tipus d´entrades amb i sense pilota. La Cabra començava a estar atemorit i ja no oferia tanta seguretat però encara va provar de sortir amb la pilota controlada en més d´una ocasió. La Vall del Ges a base de tirar córners i faltes donava més sensació de perill. I en un córner al minut 42 un jugador local rematava de cap completament sol el 2 a 1. Ens anàvem al descans perdent per la mínima però sense tenir la sensació de jugar contra un equip imbatible.

La segona part va seguir amb el mateix guió una Vall del Ges molt agressiu i al davant seu La Cabra cada cop més esporuguit per l´ambient que hi havia al camp (unes 200 persones) amb un sentit de la bona educació força peculiar. L´equip local ha seguit buscant el 3 a 1 de la tranquilitat però La Cabra també ha tingut una bona ocasió
per fer l´empat però en Sergi no arribat pels pèls a una bona centrada d´en Pep.

En una sortida de pilota La Cabra ha comés un greu error i la davantera local aquest cop no ha fallat i ha posat el 3 a 1 al marcador (minut 72).

Ara ja només era qüestió de que el partit s´acabés el més aviat millor, però els nostres encara no havien dit la última paraula i en una jugada per la banda dreta acaba en una centrada i en Mourad marca en un gran remat de cap per sobre el defensa (minut 80). El municipal del barri de Montserrat havia enmudit i els nervis tornàven a aparèixer.

En aquells minuts es va poguer presenciar una exhibició de trompades i provocacions en totes les seves modalitats i un equip inexpert com el nostre no sabia com fer-hi front. No obstant arribem a les acaballes del partit amb un córner a favor que vam anar a rematar sense gaire convicció, el rebuig llarg de la Vall del Ges no el vam saber abortar i de nou un davanter local se n´aprofita per encarar en Jordi i marcar el 4 a 2 definitiu. La eufòria local venia a demostrar la dificultat que els havia suposat poder guanyar el partit.

Al vestidor de La Cabra el gust agre-dolç que suposava perdre el partit però per altra banda haver-ho fet amb una gran dignitat. Tot això ens ha de servir per creure més en les nostres possibilitats i arribar a la conclusió que amb una mica més d´ofici i experiència de tots plegats es poden assolir millors objectius.